BETALING:

Karina von d’Ahé Good Mood Scarves acceptere følgende kreditkort/betalingsmuligheder:

• Visa/Dankort
• Visa 
• Mastercard
• American Express
• Maestro
• iDEAL
• BanContact
• Shop Pay
• Apple Pay
• Google Pay

Alle priser på denne hjemmeside er DKK og inkluderer moms. Der en indbygget valuta-beregner, som kan benyttes, men den faktiske købspris er i DKK. 

POLITIK

Når vi modtager din ordre, vil du modtage en automatisk e-mail, som bekræfter din ordre. Vi forbeholder rettigheden til ikke at sende varen, i tilfælde af at vores lager niveau på varen var ukorrekt da ordren blev lagt.

Hvis vi ikke er i stand til at levere din ordre, eller dele af den, vil vi kontakte dig på e-mail eller telefonen, samt give dig muligheden for at afmelde din ordre. 

Vi trækker først pengene ved afsendelse af din ordre. 

 

FRAGT & LEVERING

GLS Pakkeshop: 49kr
GLS Hjemmelevering: 59kr
UPS Europe home delivery: 139kr
UPS World home delivery: 299kr

Generelt:

Kun dansk moms er inkluderet i prisen. Bemærk venligst, at lovgivning i nogle lande kræver nationalt VAT (Value Added Taxes) eller gebyrer på varerne. Karina von d’Ahé Good Mood Scarves er under ingen omstændigheder ansvarlig for nogen af disse omkostninger, som kunne opstå - Vær derfor opmærksom på det aktuelle lands love og regler. 

 Vi leverer indenfor 2-3 dage. 

RETURPOLITIK

Varen skal returneres inden 14 dage i Danmark. Hvis dette overskrides, forbeholder vi os retten til at sende pakken retur til kunden. Alternativt, kan vi tilbyde et tilgodebevis på tilsvarende beløb. 

Returnerede varer skal være i original stand, hvilket inkluderer hangtags, prismærker og lignende. 

Hvis den returnerede vare viser tegn på skade eller brug, forbeholder vi os rettigheden til at afvise returneringen. Såfremt varen, der ønskes ombyttet til, er udsolgt, bliver pengene automatisk refunderet.

Hvis du ønsker at returnere din vare

Varen skal være ubrugt og skal sendes til følgende adresse:

Good Mood Scarves
c/o Lagerkompagniet
Fruedalsvej 7
DK4682 Tureby
Danmark

Husk at vedlægge dit navn og ordre nummeret i pakken.

Når vi har modtaget den, tilbageføres beløbet til samme kreditkort som varen er købt på indenfor 3-5 dage.

V i har desværre ikke mulighed for at have gratis retur, men du kan evt. bestille din returlabel hos www.returpakke.dk så får du en label på mail som du printer ud og sætter på pakken inden du indleverer den hos en GLS samarbejdspartner. 

Lagerkompagniets adresse er allerede på, hvis du benytter returpakke.dk

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den.

KUNDESERVICE

Hvis du har nogle klager vedrørende forkert, skadet eller manglende varer, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

Når du handler på vores webshop, har du en 24-måneders reklamationsret. Dette betyder at du enten får repareret, erstattet, refunderet eller reduceret prisen på varen du har medbragt, afhængigt af situationen.

Klagen/appelsagen skal meldes inden for rimelig tid efter du har opdaget defekten på produktet. Hvis en klage gives til Karina von d’Ahé Good Mood Scarves inden for to måneder efter defekten er blevet opdaget, er klagen altid rettidig. 

Når du tilbagesender et defekt produkt bedes du beskrive, så godt du kan, hvad problemet på produktet er.

 

NYHEDSBREV
Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Nej tak

Translation missing: da.store_availability.general.availability